Over ons

Binnen Psycholoog Nijmegen werken we met diverse psychologen en therapeuten.

We vinden niets te vreemd of ‘te klein’ om voor te komen. We zijn er ook niet om te oordelen, maar puur en alleen om je te helpen.

Hieronder stellen we ons voor:

Therapeut Anke
Therapeut Eric
Therapeut Len

anke-therapie-wijchen-nijmegen

Therapeut Anke

Tijdens een therapietraject begeleid ik cliënten die op één of andere manier vastlopen in hun leven. Ik zet daarbij verschillende psychodynamische begeleidingsvormen in, zoals lichaamsgerichte therapie, hypnotherapie, rouwverwerking, traumatherapie en systemisch werk.

Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging: VBAG

Ik zie veel mensen met rouw, hooggevoeligheid, trauma’s, boosheid, angst, verdriet, negatief zelfbeeld, depressie, agstklachten.

therapeut-nijmegen-eric

Therapeut Eric

Samen met mijn partner, drie kinderen en een hond woon ik alweer geruime tijd in hartje Nijmegen. Sinds 2011 combineer ik mijn werk met huisman zijn. Deze combinatie wil ik voor geen goud meer missen! Heerlijk, om zo veel als mogelijk op vele fronten deel te nemen en er voor mijn gezin te kunnen zijn.

Ik houd van goed gezelschap, muziek, sporten, lezen, koken en reizen. Sinds 2011 werk ik met veel plezier en voldoening als psychosociale therapeut/coach voor persoonlijke, functionele en team ontwikkeling.

Mijn aanpak is om vanuit jouw hulpvraag letterlijk en figuurlijk weer in beweging te komen en opnieuw een positie te kiezen.

Actieve werkvormen om al doende in het hier en nu tot bewustwording, inzicht, ontspanning en inspiratie te komen. We onderzoeken samen en komen tot de kern. Dat kan spannend zijn. Het is dan belangrijk om je veilig en geaccepteerd te voelen. Dat betekent niet dat het altijd heel ernstig moet zijn, humor mag er ook bij!

Speels, verrassend, oprecht en betrokken. Mijn belofte: Het traject brengt jou nieuw perspectief.

Ik zie veel mensen voor arbeidsproblematiek, depressie, faalangst/onzekerheid, rouw en verlies, burn-out, traumatherapie, emdr, brainspotting, slaapproblemen,
HSP, mindfulness, relatieproblemen

len-therapie-elst

Psycholoog Len

Ik heb als psycholoog ruim 25 jaar ervaring in het werken met mensen met uiteenlopende klachten en thema’s.

Ik maak hierbij vooral gebruik van Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy, Gestalttherapie en Somatic Experience (een lichaamsgerichte vorm van trauma therapie).

Als psycholoog ben aangesloten bij de beroepsverenigingen: NVPA en RBCZ.

Ik zie veel mensen met hooggevoeligheid, depressie en stemmingsklachten, burnout klachten, oververmoeidheid, perfectionisme, rouwgevoelens, boosheid, angst- en paniekklachten, traumaverwerking.
sharda-praktijkassistente-psycholoog-nijmegen

Praktijkassistente Sharda

Mijn naam is Sharda en ik ben de praktijkassistente van Psycholoog Nijmegen. Als je contact met ons opneemt, dan beantwoord ik graag je vragen en als je wilt, dan kan ik een afspraak voor je inplannen met Giel, Yvonne of Eric.